Nya tider. Nya meriter.

Gammla hederliga meriter och kontroller på hundar såsom SE UCH, ögonlysning HD/AD-röntgen betyder i dagsläget i blocket-världen ingenting. Vi går mot nya tider. Och jag tänkte ni skulle få ta liten del av det nya merit-systemet här.

Chihuahua, här lägger man vikten på vikten. Bokstavligt talat. Kilopriset är mycket viktigt, du ska ha så lite hund som möjligt, för så mycket pengar som helst. Står det "teacup","mini" och kilogram angivet i annonsen så slå till, det är finfina meriter som man inte bör bortse från. Har annonsören dessutom fotograferat sina dvärghundsvalpar i snapsglas eller saltkar så måste du verkligen införskaffa en pronto. Dessto mindre saker dom orkar stoppa ner sina valpar i dessto mer värdefull hund får du.

Rakryggad schäfer. Ja här har vi den gammla genuina schäfern som den såg ut nångång i livet när den hade vit herdehund och ovtjarka i sig. Står det gammal och rakryggad i annonsen har du absolut inget du bör oroa dig för, hälsotester behövs ju inte. För vilken hund kan bli sjuk när den har rak rygg? KÖPKÖP. Du får ju en rejäl schäfer.

Rottweiler. Stora grova hundar, efter den gammla typen. Är hunden bred som en ladugårdsdörr och rejält valkig så kan inget gå fel. Du har den riktiga metzgerhunden från Rottweil. Ingen kan säga nåt annat.

Och till sist men inte minst, hittar du en american staffordshire terrier eller en apbt, som är rednose, så har du inte något att fundera över. Slå till direkt. En hund med denna färgen kan bara inte gå fel. Du kommer absolut ha den grymmaste ballaste muskelhunden i hela kvarteret Skatan.

Hoppas jag har hjälpt dig i jakten på att hitta den perfekta hunden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0